Cum să-ți securizezi proprietatea și avantajele automatizărilor căilor de acces

Grație tehnologiei care ne este pusă la dispoziție de diferiții producători de accesorii și sisteme performante, putem trece la următorul nivel in ceea ce priveste controlul și securizarea proprietăților. Fie că este vorba de o companie, de un ansamblu rezidențial sau chiar de locuința personală, exista o serie de masuri suplimentare care pot întări securitatea și confortul zilnic: instalarea camerelor de supraveghere video, montarea sistemelor de alarmă și automatizarea portilor.

Automatizări porți asigurate de Gate Tech  – o masură suplimentară pentru confort, protectie si siguranta

Cand vine vorba de protecția proprietații, nicio investiție nu este în zadar. Automatizarea porților existente sau montarea unor porti rezistențe cu sistem de control automat integrat reprezinta nu doar un plus acordat protecției și restricției accesului, dar este si o chestiune de confort. Porțile automatizate permit controlul de la distanță, prin intermediul unui telecomenzi, ori de cate ori intri sau ieși pe poartă.

Care sunt recomandările specialistilor Gate Tech în materie de selecție a automatizării adecvate?

Odată ce v-ați decis să automatizați porțile, va trebui să alegeți dispozitivele corespunzătoare. Compania Gate Tech asigură pachetul complet pentru efectuarea acestei modificări utile: sisteme complete de automatizare, accesoriile aferente și servicii profesioniste de montaj și mentenantă.

Pentru alegerea sistemului potrivit, punctul de plecare este identificarea tipului de deschidere al portilor, fie că sunt sau urmează să fie montate. Astfel, Gate Tech dispune de sisteme corespunzatoare pentru porti batante si sisteme pentru porți culisante:

–        Sistemele de automatizare porți batante

Porțile batante sunt varianta de porți care se deschid în interior sau exterior, un sistem de deschidere tradițional. Aceste porți sunt alcătuite din două aripi, iar motorizarea potrivită se va face in funcție de dimensiunea și greutatea acestora. Totodată, există și alte elemente de care veți ține cont: ciclurile de utilizare, dimensiunile stâlpilor.

Catalogul Gate Tech cuprinde sisteme pentru automatizări și accesorii pentru porți batante cu brate, care sunt recomandate pentru porțile care sunt deja instalate și kit-uri complete pentru automatizările porților cu greutate mai mare.

–        Sistemele de automatizare porți culisante

Porțile culisante sunt moderne și se deschid pe orizontale, asa că va fi nevoie de dispozitivele fabricate pentru acest tip de automatizare. Această categorie de porți sunt prezente pe piață de profil de cațiva ani, devenind din ce în ce mai populare datorită facilitații operării și a economiei de spațiu – porțile batante impunând anumite exigente de proiectare si amenajare pentru a permite deschiderea la interior sau exterior.

Aceste porți cu format doar cu o singură aripă, care este manevrată orizontal pentru a fi deschisă. Automatizarea acestor porți este realizata prin montarea motorului și a dispozitivelor necesare direct pe sol, pe un suport de prindere special.

Avantajele colaborării cu compania Gate Tech și beneficiile utilizării porților automatizate

Beneficiile generate de automatizarea porților sunt resimțite de către beneficiari imediat dupa montaj: inchiderea si deschiderea porților prin utilizarea telecomenzii speciale poate fi controlată după instalare. Utilizatorii beneficiază de confortul de a deschide porțile din masină, în cazul aplicațiilor domestice, iar sarcinile de lucru si control ale agenților de securitate din cadrul companiilor sunt optimizate.

Bugetul alocat lucrărilor de amenajare, modernizare sau de integrarea a tehnologiei în cadrul clădirilor inseamnă o investiție care nu este făcută zilnic și care, prin urmare, trebuie gândită în prealabil. Atunci când vine vorba de integrarea tehnologiei pentru protecția proprietății, orice persoană preferă să aiba acces atat la materialele și sistemele necesare, cât și la serviciile de montaj si mentenanța.

Gate Tech asigură servicii complete pentru automatizări porți, accesoriile pentru montaj, intreținere și reparații, dar si alte produse conexe:

–        Compania distribuie și asigură servicii complete de montaj automatizări porți și căi de acces pentru aplicații industriale si rezidentiale;

–        Furnizează și oferă servicii instalare pentru automatizare porti garaj;

–        Comercializează produse specifice din categoria confecții metalice;

Produsele, serviciile și kit-urile complete de automatizări porți sunt listate pe website-ul www.gatetech.ro, iar reprezentanții serviciului de relații cu clienții pot fi contactacți oricând pentru detalii, informatii utile și comenzi la numarul de telefon: 0747 029 385.