Automatizari porti batante – cum alegem sistemul potrivit si care sunt beneficiile acestuia?

Automatizari porti batante – cum alegem sistemul potrivit si care sunt beneficiile acestuia?

Automatizari porti batante – cum alegem sistemul potrivit si care sunt beneficiile acestuia?

Automatizarea pentru porti batante consta in selectarea si instalarea kit-ului potrivit portilor, indiferent ca este vorba de cele existente sau cele de cele pe care intentionati sa le achizitionati. Pentru toate acestea insa, este preferabil sa luati legatura cu un specialist in domeniu, care sa va sugereze cele mai bune variante de achizitie si pentru montajul corect al sistemului de automatizare.

Sistemele pentru porti batante faciliteaza accesul in curtea casei sau a companiei administrate

Acest tip de sisteme se adreseaza deopotriva persoanelor fizice care doresc sa isi securizeze proprietarea, dar si sa-si automatizeze accesul la plecare si sosire, insa pentru persoanele juridice reprezinta un element aproape obligatoriu, atat ca paza si securitate, cat si ca operare rapida si facila in urmarirea accesului zilnic.

Avantajele automatizarii portilor batante:

–        Un plus de siguranta: automatizarea portilor nu inseamna doar siguranta proprietatii si a masinilor parcate in interior, mai ales in cazul companiilor, ci inseamna si o mai buna gestionare a persoanelor care intra si pleaca din locatie.

–        Accent pe confortul clientilor utilizatori: operarea prin telecomanda inseamna confortul accesului la plecare sau la venire, fie ca este vorba despre locuinta sau despre sediul unei companii.

–        Fiabilitate: toate sistemele pentru automatizare porti batante functioneaza la cele mai ridicate standarde, putand fi instalate pe portile vechi sau la montarea portilor noi. Intretinute corect – prin curatarea periodica – componentele kit-urilor de automatizare functioneaza fara interventii timp indelungat. In cazul in care acestea se defecteaza, contactati un specialist pentru solutionarea defectiunii.

–        Utilizare facila: unul dintre cele mai importante aspecte in momentul achizitiei si optimizarii sistemelor de acces este facilitatea operarii. Portile batante automatizate cu sistemele furnizate si montate de GateTech sunt facil de utilizat pentru oricine – odata instalate, beneficiarii sau personalul de paza nu vor avea nevoie de instructaj, telecomanda permite inchiderea si deschiderea portilor ori de cate ori este necesar.

GateTech dispune de sistemele si accesoriile necesare pentru automatizari porti batante

Majoritatea clientilor solicitanti au in vederea sporirea securitatii atunci cand se decid sa-si automatizeze sistemul de acces. Practic, automatizarea portilor montarea unui sistem motorizat care va permite deschiderea si inchiderea portilor fara a fi nevoie sa coborati din masina sau sa va deplasati la poarta.

– Instalare rapida

GateTech asigura realizarea automatizarea pentru porti batante si culisante, care garanteaza fiabilitatea operarii, siguranta sporita si mai ales, confortul utilizarii. Puteti uita de disconfortul deschiderii si inchiderii portilor pe vreme ploioasa sau pe timp de iarna! Cu sistemele de automatizare a portilor veti opera doar apasand pe cateva butoane ale telecomenzilor care gestioneaza portile. Beneficiarii se vor bucura de numeroase avantaje odata cu montajul sistemului, care este realizat intr-un timp relativ scurt.

– Stoc permanent pentru automatizari porti

Nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu sistemul si accesoriile necesare pentru automatizare. Contactand unul dintre reprezentantii serviciului de relatii cu clientii veti obtine toate informatiile necesare pentru achizitionarea celei mai potrivite variante. Totodata, recomandarile si sugestiile specialistilor se dovedesc de un real folos, aceste sisteme practice de amenajare fiind in continuare un produs mai putin cunoscut in detaliu.

– Servicii complete de furnizare si instalare

Pe site-ul firmei (www.gatetech.ro) veti putea identifica facil kit-urile necesare pentru automatizarea portilor de care dispune proprietatea, fiind totodata potrivite pentru orice dimensiuni ar avea portile pe care doriti sa le montati.

Activitatea firmei nu se rezuma doar la comercializarea sistemelor de automatizare porti batante sau culisante, ci se extinde catre serviciile complete de furnizare si montaj pentru cai acces industriale si domestice, acoperind si aria montajului portilor de garaj.

———————————————–

Contact

Telefon – 0747 029 385

Mail – info@gatetech.ro

Adresa –  

Scrie un mesaj

Introduceți cuvântul cheie