Gate Tech Cluj: Cum sa-ti securizezi proprietatea si avantajele automatizarilor cailor de acces

Gate Tech Cluj: Cum sa-ti securizezi proprietatea si avantajele automatizarilor cailor de acces

Gate Tech Cluj: Cum sa-ti securizezi proprietatea si avantajele automatizarilor cailor de acces

Gratie tehnologiei care ne este pusa la dispozitie de diferitii producatori de accesorii si sisteme performante, putem trece la urmatorul nivel in ceea ce priveste controlul si securizarea proprietatilor. Fie ca este vorba de o companie, de un ansamblu rezidential sau chiar de locuinta personala, exista o serie de masuri suplimentare care pot intari securitatea si confortul zilnic: instalarea camerelor de supraveghere video, montarea sistemelor de alarma si automatizarea portilor.

Automatizari porti asigurate de Gate Tech  – o masura suplimentara pentru confort, protectie si siguranta

Cand vine vorba de protectia proprietatii, nicio investitie nu este in zadar. Automatizarea portilor existente sau montarea unor porti rezistente cu sistem de control automat integrat reprezinta nu doar un plus acordat protectiei si restrictiei accesului, dar este si o chestiune de confort. Portile automatizate permit controlul de la distanta, prin intermediul unui telecomenzi, ori de cate ori intri sau iesi pe poarta.

Care sunt recomandarile specialistilor Gate Tech in materie de selectie a automatizarii adecvate?

Odata ce v-ati decis sa automatizati portile, va trebui sa alegeti dispozitivele corespunzatoare. Compania Gate Tech asigura pachetul complet pentru efectuarea acestei modificari utile: sisteme complete de automatizare, accesoriile aferente si servicii profesioniste de montaj si mentenanta.

Pentru alegerea sistemului potrivit, punctul de plecare este identificarea tipului de deschidere al portilor, fie ca sunt sau urmeaza sa fie montate. Astfel, Gate Tech dispune de sisteme corespunzatoare pentru porti batante si sisteme pentru porti culisante:

–        Sistemele de automatizare porti batante

Portile batante sunt varianta de porti care se deschid in interior sau exterior, un sistem de deschidere traditional. Aceste porti sunt alcatuite din doua aripi, iar motorizarea potrivita se va face in functie de dimensiunea si greutatea acestora. Totodata, exista si alte elemente de care veti tine cont: ciclurile de utilizare, dimensiunile stalpilor.

Catalogul Gate Tech cuprinde sisteme pentru automatizari si accesorii pentru porti batante cu brate, care sunt recomandate pentru portile care sunt deja instalate si kit-uri complete pentru automatizarile portilor cu greutate mai mare.

–        Sistemele de automatizare porti culisante

Portile culisante sunt moderne si se deschid pe orizontale, asa ca va fi nevoie de dispozitivele fabricate pentru acest tip de automatizare. Aceasta categorie de porti sunt prezente pe piata de profil de cativa ani, devenind din ce in ce mai populare datorita facilitatii operarii si a economiei de spatiu – portile batante impunand anumite exigente de proiectare si amenajare pentru a permite deschiderea la interior sau exterior.

Aceste porti cu format doar cu o singura aripa, care este manevrata orizontal pentru a fi deschisa. Automatizarea acestor porti este realizata prin montarea motorului si a dispozitivelor necesare direct pe sol, pe un suport de prindere special.

Avantajele colaborarii cu compania Gate Tech si beneficiile utilizarii portilor automatizate

Beneficiile generate de automatizarea portilor sunt resimtite de catre beneficiari imediat dupa montaj: inchiderea si deschiderea portilor prin utilizarea telecomenzii speciale poate fi controlata dupa instalare. Utilizatorii beneficiaza de confortul de a deschide portile din masina, in cazul aplicatiilor domestice, iar sarcinile de lucru si control ale agentilor de securitate din cadrul companiilor sunt optimizate.

Bugetul alocat lucrarilor de amenajare, modernizare sau de integrarea a tehnologiei in cadrul cladirilor inseamna o investitie care nu este facuta zilnic si care, prin urmare, trebuie gandita in prealabil. Atunci cand vine vorba de integrarea tehnologiei pentru protectia proprietatii, orice persoana prefera sa aiba acces atat la materialele si sistemele necesare, cat si la serviciile de montaj si mentenanta.

Gate Tech asigura servicii complete pentru automatizari porti, accesoriile pentru montaj, intretinere si reparatii, dar si alte produse conexe:

–        Compania distribuie si asigura servicii complete de montaj automatizari porti si cai de acces pentru aplicatii industriale si rezidentiale;

–        Furnizeaza si ofera servicii instalare pentru automatizare porti garaj;

–        Comercializeaza produse specifice din categoria confectii metalice;

Produsele, serviciile si kit-urile complete de automatizari porti sunt listate pe website-ul www.gatetech.ro, iar reprezentantii serviciului de relatii cu clientii pot fi contactacti oricand pentru detalii, informatii utile si comenzi la numarul de telefon: 0747 029 385.

Scrie un mesaj

Introduceți cuvântul cheie