Siguranta si securitate de la GateTech – Alegeti sisteme autoportante Cluj pentru porti acces si garaj

Siguranta si securitate de la GateTech – Alegeti sisteme autoportante Cluj pentru porti acces si garaj

Siguranta si securitate de la GateTech – Alegeti sisteme autoportante Cluj pentru porti acces si garaj

Optand pentru sisteme autoportante Cluj, nu va mai trebui sa va ingrijorati vreodata in legatura cu accesul la plecare sau la venire, fie ca este este vorba de spatii rezidentiale, spatii birouri, comerciale sau industriale. Portile autoportante sunt prevazute cu sistem de functionare inchidere/deschidere aparte, asemanandu-se cu sistemul portilor culisante, insa nu necesita si prezenta rolelor pe sina cu fixare pe sol

Sisteme autoportante Cluj – cu ce se deosebesc aceste sisteme de restul variantelor de porti si automatizari?

Portile autoportante reprezinta una dintre solutiile moderne pentru amenajarea intrarilor si sunt caracterizate de sistemul care se sudeaza pe sina, rolele fiind prinse in blocul de beton. Accesul in curte este realizat extrem de facil, durabilitatea este crescuta pentru ca sistemul nu are contact cu solul, iar aspectul oferit este mai placut decat in cazul celorlate tipuri de porti.

– Din ce sunt fabricate aceste sisteme autoportante?

Un aspect care tine exclusiv de producator, elementele sistemelor autoportante pot fi fabricate din otel, otel zincat. Kit-urile furnizate de GateTech – companie specializata in comercializarea si montajul sisteme portante, automatizari porti culisante sau batante – includ elemente care sunt confectionate din otel zincat, garantand rezistenta la coroziune timp indelungat de la achizitie si montaj.

– Cu ce se diferentiaza aceste sisteme portante de cele culisante?

In comparatie cu portile culisante pe sine, portile autoportante functioneaza optim in orice conditii de temperatura, in conditiile extreme din timpul iernii (inghet, zapada). Cunoscand conditiile climaterice din timpul sezonului rece in Romania, optiunea de montaj al unui sistem autoportant reprezinta o solutie moderna si practica deopotriva pentru amenajari rezidentiale sau industriale.

– Care sunt avantajele sistemelor autoportante?

·       Gratie faptului ca aceste sisteme nu au contact cu solul, uzura si riscul ca sinele sa se deformeze sunt eliminate;

·       Pentru aplicatiile industriale si comerciale, acolo unde traficul masinilor si utilajelor de mare tonaj este frecvent, categoria sisteme autoportante Cluj este recomandata pentru evitarea deformarii sinei;

·       Economia spatiul este asigurata, deoarece montajul acestor porti nuiu implica ocuparea un spatiu suplimentar, glisandu-se in paralel cu gardul existent;

·       Nu se blocheaza pe timpul iernii – inghet, prezenta zapezii;

·       Sistemele autoportante asigura culisarea facila;

Sisteme autoportante Cluj – GateTech va ofera cateva recomandari de selectie, montaj si intretinere

Kit-urile pentru portile autoportante includ toate elementele de feronerie si accesorile necesare, indiferent de tipul aplicatiei – locuinta, ansamblu rezidential, spatiu comercial, de birouri sau orice aplicatie industriala. Recomandarile de intretinere si curatare se rezuma la operarea optima a sistemelor, precum si la operatiunile minime de intretinere: verificare periodica a elementelor de feronerie, stergerea acestora si solicitarea serviciilor unui specialist atunci cand sesizati o defectiuni sau o ingreunare la glisare.

Toate kit-urile prezente in oferta – catalog online www.gatetech.ro – respecta standardele de calitate europene, fiind fabricate din materiale prime si auxiliare de calitate ridicata.

Necesitatea reala de montaj – sisteme autoportante rezidentiale sau industriale?

In functie de proprietatea care urmeaza sa fie securizata prin imbunatatirea sistemului de acces, specialistii vor alege kit-urile care cuprind elementele de feronerie si sistemul de automatizare corespunzator. In cazul sistemelor autoportante, dimensiunile mai mai nu sunt o problema – glisarea portilor permite extinderea acestora pe o lungime mai mare.

Fiecare proiect este unic, asa ca solutiile oferite de catre specialisti sunt trasate in functie de cerintele clientilor, caracteristicile terenului unde vor fi montate sistemele si alte detalii care influenteaza in mod direct buna functionare si utilizare a portilor. Pentru sisteme autoportante Cluj, contactati un reprezentant GateTech, care va va prezenta optiunile disponibile pentru proiectul pe care doriti sa il realizati.

———————————————

Date de contact

Telefon – 0747 029 385

Mail – info@gatetech.ro

Adresa

Scrie un mesaj

Introduceți cuvântul cheie