Automatizări porți batante – cum alegem sistemul potrivit și care sunt beneficiile acestuia?

Automatizarea pentru porți batante constă în selectarea si instalarea kit-ului potrivit porților, indiferent că este vorba de cele existente sau cele de cele pe care intenționați să le achiziționați. Pentru toate acestea insă, este preferabil sa luați legatura cu un specialist in domeniu, care să vă sugereze cele mai bune variante de achiziție și pentru montajul corect al sistemului de automatizare.

Sistemele pentru porți batante facilitează accesul in curtea casei sau a companiei administrate

Acest tip de sistem se adresează deopotriva persoanelor fizice care doresc să își securizeze proprietarea, dar și să-și automatizeze accesul la plecare și sosire, insă pentru persoanele juridice reprezintă un element aproape obligatoriu, atât ca pază și securitate, cât și ca operare rapidă și facila in urmărirea accesului zilnic.

Avantajele automatizării porților batante:

–        Un plus de sigurantă: automatizarea porților nu inseamnă doar siguranta proprietații și a masinilor parcate în interior, mai ales în cazul companiilor, ci inseamnă și o mai bună gestionare a persoanelor care intră și pleacă din locatie.

–        Accent pe confortul clienților utilizatori: operarea prin telecomandă inseamnă confortul accesului la plecare sau la venire, fie că este vorba despre locuintă sau despre sediul unei companii.

–        Fiabilitate: toate sistemele pentru automatizare porți batante functionează la cele mai ridicate standarde, putand fi instalate pe porțile vechi sau la montarea porților noi. Intreținute corect – prin curățarea periodică – componentele kit-urilor de automatizare funcționează fără intervenții timp indelungat. În cazul în care acestea se defectează, contactați un specialist pentru solutionarea defecțiunii.

–        Utilizare facilă: unul dintre cele mai importante aspecte in momentul achiziției si optimizării sistemelor de acces este facilitatea operării. Porțile batante automatizate cu sistemele furnizate si montate de GateTech sunt facil de utilizat pentru oricine – odată instalate, beneficiarii sau personalul de pază nu vor avea nevoie de instructaj, telecomanda permite închiderea si deschiderea porților ori de cate ori este necesar.

GateTech dispune de sistemele si accesoriile necesare pentru automatizari porți batante

Majoritatea clienților solicitanți au in vederea sporirea securității atunci când se decid să-și automatizeze sistemul de acces. Practic, automatizarea porților montarea unui sistem motorizat care va permite deschiderea și închiderea porților fără a fi nevoie sa coborâți din masină sau să vă deplasati la poartă.

– Instalare rapidă

GateTech asigură realizarea automatizarea pentru porți batante si culisante, care garantează fiabilitatea operării, siguranta sporită și mai ales, confortul utilizării. Puteți uita de disconfortul deschiderii și închiderii porților pe vreme ploioasă sau pe timp de iarnă! Cu sistemele de automatizare a porților veți opera doar apăsând pe cateva butoane ale telecomenzilor care gestionează porțile. Beneficiarii se vor bucura de numeroase avantaje odată cu montajul sistemului, care este realizat intr-un timp relativ scurt.

– Stoc permanent pentru automatizari porți

Nu trebuie să vă faceți griji în legatura cu sistemul si accesoriile necesare pentru automatizare. Contactând unul dintre reprezentanții serviciului de relații cu clienții veți obține toate informațiile necesare pentru achizitionareă celei mai potrivite variante. Totodată, recomandările și sugestiile specialiștilor se dovedesc de un real folos, aceste sisteme practice de amenajare fiind in continuare un produs mai puțin cunoscut în detaliu.

– Servicii complete de furnizare si instalare

Pe site-ul firmei (www.gatetech.ro) veți putea identifica facil kit-urile necesare pentru automatizarea porților de care dispune proprietatea, fiind totodată potrivite pentru orice dimensiuni ar avea porțile pe care doriți să le montați.

Activitatea firmei nu se rezumă doar la comercializarea sistemelor de automatizare porți batante sau culisante, ci se extinde către serviciile complete de furnizare si montaj pentru căi acces industriale si domestice, acoperind si aria montajului porților de garaj.