Ce sunt aceste sisteme autoportante Cluj si ce beneficii aduc in viata noastra?

Noile sisteme și tehnologii sunt din ce în ce mai căutate pentru implementare atat în aria proprietăților personale cat si in aria industriala, destinate companiilor si fabricilor ce desfășoară activități de toate tipurile.

Apelarea la anumite sisteme autoportante Cluj transforma orice poarta clasică în una autoportanta, indiferent dacă sistemul va fi instalat pentru domeniul industrial al fabricilor și companiilor mari sau pentru uzul personal și al familiei.

 

Echipa de specialisti Gate Tech pune la dispoziția clientului întreaga sa experiență și specializare asupra acestui aspect, oferind soluții adaptate și personalizate, de la cele mai simple pana la cele automatizate.

Practic, viata noastra poate fi usurata prin utilizarea unui sistem automat al accesului la respectivă proprietate.

 

Cat de mult ne ajută de fapt aceste sisteme autoportante Cluj?

Chiar dacă poate părea un sistem asemănător celor utilizate de porțile culisante-glisante, se diferențiază de acesta prin utilizarea unei perechi de doua perechi de role care înlocuiesc sina lungă pe care se realiza alunecarea.

Utilizând principiul de deschidere - inchidere, aceste role sunt prezente în diferite dimensiuni, adaptate tipului de personalizare și a specificațiilor necesare.

Poarta care gliseaza va ramane suspendata, iar rolele îi vor permite deschiderea, respectiv inchiderea.

Aceste sisteme au dat denumirile de porți autoportante, porti culisante în consolă s.m.d.

 

Astfel, sistemul închide foarte bine oferind un grad maxim de siguranta, durabilitate, fără intervenții ulterioare sau riscuri de uzură.

Se pot adapta montarii si în planuri care nu sunt drepte, pe suprafețe mai dificile, iar spațiul pe care îl salvează este considerabil, intrucat nu mai este nevoie de o arie mare de atribuire pentru poarta ce se deschide pana la un anumit unghi ci discutam despre cativa centimetri pe care îi adaugă la grosimea porții, fiind alaturata părții statice a gardului.

Sistemul oferă eficienta excelente și în condițiile grele pe care le pot oferi anotimpurile reci, nu va avea contact direct cu zăpadă sau apa deoarece planul e ușor suspendat, ceea ce mai departe evita riscul de a sari de pe sina.

 

Materialul din care sunt produse aceste sisteme este oțelul, oferind o rezistență crescută și durabilitate în timp, cu risc scăzut de ruginire, iar unele modele oferă posibilitatea personalizarii prin vopsire în culoarea preferată.

 

Tehnologia și-a spus cuvantul si de data aceasta, de aceea avem posibilitatea de a alege sisteme controlate de la distanță din telecomandă în mod automatizat, pentru toate dimensiunile, pentru un plus de siguranta si confort personal.

Siguranta și confort, prin intermediul acestor sisteme autoportante Cluj!

Investiția este destul de mica, tinand cont de avantajele pe care le oferă și pentru faptul ca sunt extrem de rezistente, fără a genera alte cheltuieli regulate, insa este mai ridicata decat in cazul celor clasice.

 

Momentul cand dorim sa accesam proprietatea personală sau parcarea companiei este destul de neplăcut cand suntem nevoiți sa ne dăm jos de la volan și să deschidem poarta, după care intrăm și e nevoie sa coboram pentru a închide poarta deschisa, lucru ce se repeta de fiecare data.

Putem beneficia de un asistent pentru poarta, utilizând metodele automatizate și tehnologiile actuale, fără a avea contact cu pași enumerati.

 

Specialistii Gate Tech furnizori de sisteme autoportante Cluj cu montaj, oferă soluții personalizate pentru toate tipurile de porți, adaptate tuturor situațiilor și dimensiunilor disponibile.

Accesati site-ului oficial al firmei Gate Tech: www.gatetech.ro si veti avea contact direct cu tot ce aveți nevoie pentru o viata mai buna și o activitate mai eficienta!