Alegeti sisteme autoportante Cluj pentru porti acces si garaj

Optând pentru sisteme autoportante Cluj, nu va mai trebui să vă îngrijorați vreodată în legatura cu accesul la plecare sau la venire, fie că este vorba de spații rezidentiale, spații birouri, comerciale sau industriale. Porțile autoportante sunt prevazute cu sistem de functionare inchidere/deschidere aparte, asemănându-se cu sistemul porților culisante, insă nu necesită si prezenta rolelor pe sină cu fixare pe sol

Sisteme autoportante Cluj – cu ce se deosebesc aceste sisteme de restul variantelor de porți si automatizări?

Porțile autoportante reprezintă una dintre soluțiile moderne pentru amenajarea intrărilor și sunt caracterizate de sistemul care se prinde pe sină, rolele fiind prinse pe blocul de beton. Accesul în curte este realizat extrem de facil, durabilitatea este crescută pentru că sistemul nu are contact cu solul, iar aspectul oferit este mai placut decât în cazul celorlate tipuri de porti.

– Din ce sunt fabricate aceste sisteme autoportante?

Un aspect care ține exclusiv de producător, elementele sistemelor autoportante pot fi fabricate din oțel, oțel zincat. Kit-urile furnizate de GateTech – companie specializată in comercializarea și montajul sisteme portante, automatizări porți culisante sau batante – includ elemente care sunt confecționate din otel zincat, garantând rezistența la coroziune timp indelungat de la achiziție și montaj.

– Cu ce se diferențiază aceste sisteme portante de cele culisante?

În comparație cu porțile culisante pe sine, porțile autoportante funcționează optim in orice condiții de temperatură, în condițiile extreme din timpul iernii (îngheț, zăpadă). Cunoscând condițiile climaterice din timpul sezonului rece in Romania, opțiunea de montaj al unui sistem autoportant reprezintă o soluție modernă și practică deopotrivă pentru amenajări rezidențiale sau industriale.

– Care sunt avantajele sistemelor autoportante?

·       Grație faptului că aceste sisteme nu au contact cu solul, uzura si riscul ca șinele să se deformeze sunt eliminate;

·       Pentru aplicațiile industriale și comerciale, acolo unde traficul mașinilor și utilajelor de mare tonaj este frecvent, categoria sisteme autoportante Cluj este recomandată pentru evitarea deformarii șinei;

·       Economia spatiul este asigurată, deoarece montajul acestor porți nu iu implică ocuparea un spațiu suplimentar, glisandu-se in paralel cu gardul existent;

·       Nu se blochează pe timpul iernii – îngheț, prezența zăpezii;

·       Sistemele autoportante asigură culisarea facilă;

Sisteme autoportante Cluj – GateTech vă oferă cateva recomandări de selecție, montaj și intreținere

Kit-urile pentru porțile autoportante includ toate elementele de feronerie și accesorile necesare, indiferent de tipul aplicației – locuinta, ansamblu rezidențial, spațiu comercial, de birouri sau orice aplicatțe industrială. Recomandările de intreținere și curățare se rezumă la operarea optima a sistemelor, precum și la operațiunile minime de întreținere: verificare periodică a elementelor de feronerie, stergerea acestora și solicitarea serviciilor unui specialist atunci când sesizați o defectiune sau o îngreunare la glisare.

Toate kit-urile prezente in ofertă – catalog online www.gatetech.ro – respectă standardele de calitate europene, fiind fabricate din materiale prime si auxiliare de calitate ridicată.

Neceșitatea reală de montaj – sisteme autoportante rezidentiale sau industriale?

În funcție de proprietatea care urmează să fie securizată prin imbunătățirea sistemului de acces, specialiștii vor alege kit-urile care cuprind elementele de feronerie și sistemul de automatizare corespunzător. In cazul sistemelor autoportante, dimensiunile mai mari nu sunt o problema – glisarea porților permite extinderea acestora pe o lungime mai mare.

Fiecare proiect este unic, asa că soluțiile oferite de către specialiști sunt trasate in funcție de cerintele clienților, caracteristicile terenului unde vor fi montate sistemele și alte detalii care influentează în mod direct buna functionare și utilizare a porților. Pentru sisteme autoportante Cluj, contactați un reprezentant GateTech, care  va prezenta opțiunile disponibile pentru proiectul pe care doriți să îl realizați.